Lotto

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Enorme kortingen op Lotto voetbalschoenen

Ben jij een trouwe drager van Lotto voetbalschoenen? Dan wil je vast weten waar je de beste Lotto aanbiedingen kunt vinden. Voetbalkeus.nl bundelt alle online aanbieders en geeft je hierbij een duidelijk overzicht van alle actuele Lotto aanbiedingen. Zoek op jouw favoriete model, schoenmaat of budget en kom er direct achter welke online aanbieder de beste aanbieding in huis heeft. Weet je al welk model van Lotto je wilt? De Voetbalkeus.nl prijsvergelijker doet de rest voor je. Lotto voetbalschoenen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Al sinds 1973 op de internationale velden

Lotto is een echt sportmerk dat de velden heeft veranderd, met schoenen die worden gekenmerkt door een dynamische en innovatieve uitstraling. Maar ook het design en de basisingrediënten voor voetbal, passie en kwaliteit, komen veelvuldig terug in de Lotto voetbalschoenen. Het merk werd in 1973 opgericht door de familie Caberlotto in Italië. Het Italiaanse sportmerk richtte zich aanvankelijk op Italië zelf, maar het succes spreidde zich al snel uit naar de rest van de voetbalvelden. Onder meer Ruud Gullit werd in zijn hoogdagen gesponsord door Lotto voetbalschoenen. De voetbalschoenen van Lotto staan erom bekend dat ze continu in kwaliteit worden verbeterd, waarbij nieuwe technieken de basis vormen voor comfortabele en hoogwaardige voetbalschoenen.

Lotto en Oranje

De sponsoring van Lotto bleef niet alleen tot Oranje legende Ruud Gullit beperkt, maar leidde ook tot de sponsoring van het volledige Nederlands Elftal in de jaren negentig. Het was op de kenmerkende Lotto voetbalschoenen dat de Oranje spelers het veld betraden. Wie herinnert zich de klassieke zwarte Lotto voetbalschoenen met het groene logo immers niet? Voor Nederlandse voetballiefhebbers heeft het merk Lotto dan ook een speciale betekenis. Een speciaal gevoel dat ons terug doet denken aan de tijd dat Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Marco van Basten en Phillip Cocu het Nederlands Elftal shirt van Lotto droegen.

De zoektocht naar de ideale schoen

Lotto heeft door de seizoenen heen vele technologische ontwikkelingen doorgemaakt in de zoektocht naar de ultieme voetbalschoen. De Lotto Puntoflex is daar een treffend voorbeeld van. Deze schoen biedt door de verhoogde flexibiliteit een verbeterde bescherming voor de voet, waardoor ook de kans op blessures wordt verminderd. Welk model jij ook wenst van Lotto; via Voetbalkeus.nl maak je de beste keuze door op overzichtelijke wijze alle actuele aanbiedingen te zien. Neem dus snel een kijkje en scoor er op los!