Nike Voetbalschoenen

Resultaat 1–30 van de 127 resultaten wordt getoond


BETAAL MINDER VOOR NIKE VOETBALSCHOENEN

Besparen op de aankoop van jouw nieuwe Nike voetbalschoenen? Ga dan van start met een uitgebreide vergelijking en betaal minder. Met de overzichtelijke prijsvergelijker zie je meteen bij welke online winkel je het minst betaalt. Voor jouw Nike voetbalschoenen kun je handige filters instellen zoals het model en het beschikbare budget. Met Cristiano Ronaldo als uithangbord heb je al dubbel aanleiding om het veld te betreden in Nike voetbalschoenen. Goedkope Nike voetbalschoenen bestel je voortaan via Voetbalkeus.nl. Van jong tot oud, van Nike voetbalschoenen kids tot aan de volwassen maten. Zoek, bespaar en scoor. 

NIKE: VOOR MEER SNELHEID EN CREATIVITEIT

Het brede aanbod Nike voetbalschoenen zorgt ervoor dat elke voetballer optimaal uit de voeten komt. De behendige pingelaar zorgt met deNike Hypervenom voor een dodelijke wendbaarheid. De snelle aanvaller dribbelt op zijn beurt weer de gehele defensie voorbij in de Nike Mercurial. En de spelverdeler die vooral de balcontrole wil behouden gaat voor de Nike CTR360. Heb je een sierlijke speelstijl en vind je een goede uitstraling belangrijk? Dan is de Nike Tiempo editie een echte voltreffer voor jou. De creatieve spelers komen het beste tot hun recht in de toepasselijke Nike Magista. Tot slot is de Nike Premier is een bijzondere combinatie tussen de moderne mogelijkheden en de klassieke voetbalschool.

VAN DE VOETBALKOOI TOT HET VOETBALVELD

De uitgebreide collectie van Nike zorgt ervoor dat je overal en altijd schittert. Met de Nike zaalvoetbalschoenen steel je de show in de sporthal, terwijl je met de Nike FootballX collectie op de lokale pleintjes de trukendoos open kunt trekken. De MercurialX geeft je weer meer grip, zodat je de bal met een genadeloze uithaal het doel injaagt. Met de HypervenomXen MagistaX modellen geef je vanaf nu definitief jouw tegenstanders het nakijken. Al deze voetbalschoenen van Nike zijn ook beschikbaar voor kinderen dankzij de speciale junior maten.

RECORDS BREKEN MET DE RONALDO SCHOENEN

De Portugese superster heeft zich aan Nike verbonden met de populaire Nike Mercurial CR7 schoen. Bij het ontwerpen van deze flitsende voetbalschoen is ingespeeld op de kwaliteiten en de smaak van Ronaldo. Hoogstpersoonlijk heeft hij dan ook zijn goedkeuring gegeven aan dit nieuwe topproduct. De wereldster staat voor explosiviteit en de Nike Superfly is daar tekenend voor. Om nog sneller je acties te kunnen maken is de Nike Mercurial Superfly gelanceerd, waardoor je ongrijpbaar wordt voor elke defensie, net als Ronaldo.