Voetbalschoenen

Resultaat 1–30 van de 313 resultaten wordt getoond


Dé prijsvergelijker voor voetbalschoenen

Voetbalschoenen kopen? Vergelijk eerst! Je wilt de nieuwste voetbalschoenen kopen, maar eerst prijzen vergelijken en gebruikersreviews lezen? Op Voetbalkeus.nl vind je alle aanbiedingen en vergelijk je eenvoudig op filters zoals merk, prijsklasse en type ondergrond. Onze handige vergelijkingssite bestaat uit de nieuwste lanceringen van topmerken zoals Nike voetbalschoenenAdidas voetbalschoenen en Puma voetbalschoenen. De speciale schoenen van Messi en Ronaldo mogen hierbij uiteraard niet ontbreken. Ook kinderen en dames hebben met een breed aanbod voetbalschoenen kids en dames voetbalschoenen volop keuze. Voetbalkeus.nl is voor hem en haar, jong en oud.

Van indoor tot aan het grasveld

Het spelletje speelt zich tegenwoordig niet alleen meer af op gras, maar ook op kunstgras en indoor. Daarom is het van belang om goed te kijken welke type schoenen je nodig hebt. Voetbalschoenen met vaste noppen (Firm Ground) of schroefnoppen (Soft Ground) zorgen ervoor dat je op het traditionele grasveld jouw tegenstander het nakijken geeft. Ook voor andere ondergronden zoals turf en harde ondergronden kies je voor het meest geschikte schoeisel. Van zaalvoetbal schoenen tot aan Hard Ground voetbalschoenen; alle linies zijn ‘optimaal bezet’.

Nike en Adidas voetbalschoenen: nog altijd het meest gewild

Van voetballers maken Nike en Adidas sterren, omdat hun grootsheid afstraalt op de voetbalschoenen die ze dragen. Zo maakt Messi doelpunt na doelpunt met zijn eigen Messi F50 Adizero, terwijl Ronaldo al talloze records heeft verbroken op zijn Nike CR7 Ronaldo editie. Beide merken staan altijd garant voor kwaliteitsproducten van het hoogste niveau. Zo is de Adidas collectie weer ijzersterk vertegenwoordigd met bijvoorbeeld de Adidas Ice en de Predator. Ook Nike komt dit seizoen goed voor de dag met de Nike Tiempo en de Nike CR7 Ronaldo voetbalschoenen. Dat ‘hoe opvallender, hoe beter’, het credo is van dit seizoen blijkt wel met de Nika Magista en diens tegenhanger Adidas X.

Kroon jezelf tot de ‘Man of de match’

Ben je op zoek naar het perfecte paar voetbalschoenen die jou uit laten blinken? Dan kunnen we je ongetwijfeld enthousiast maken met authentieke voetbalmerken zoals het Engelse Umbro, het altijd stijlvolle Italiaanse Calcio en het Spaanse Joma. Ook de Nederlandse merken zijn sterk vertegenwoordigd met Quick en Cruyff. En vanzelfsprekend is Puma altijd een vaste basiskracht met stijlvolle schoenen zoals de Puma EvoPOWER en de Puma EvoSPEED. De ervaren routiniers zoals de Puma King en de Puma King Classics gaan al seizoenen mee. Voor elk niveau, elke leeftijd en alle ondergronden hebben we de perfecte schoen in de aanbieding, zodat ook jij die onvergetelijke goal kan maken.