Diadora

Prijs
Merken
Maat
Kleur
Club/land

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


De beste deal voor Diadora voetbalschoenen

Heb je al een idee welk model Diadora voetbalschoenen jij wilt kopen? Zoek dan in ieder geval eerst even via de prijsvergelijker van Voetbalkeus.nl. Want zoeken loont! Niet alleen krijg je een handig overzicht van de verschillende modellen, ook zie je meteen waar je het goedkoopst uit bent. Selecteer op filters zoals model, maat, kleur en budget en wij doen de rest voor je. Stap daarbij in de voetsporen van Clarence Seedorf, één van de bekendste Nederlandse voetballers die op de schoenen van het Italiaanse merk heeft gespeeld.

De outlet voor Diadora voetbalschoenen

Clarence Seedorf was revolutionair op zijn opvallende rode Diadora’s. De schoenen van het sportmerk zijn altijd populair gebleven en zijn er vooral voor de liefhebber. De liefhebber van stijlvol voetbal en klassieke voetbalschoenen. Dat betekent overigens niet dat het altijd een dure uitgave hoeft te zijn. Via Voetbalkeus kom je namelijk achter de meest actuele Diadora voetbalschoen aanbiedingen en betaal je minder dan bij andere partijen. Van zaalvoetbalschoenen tot veldvoetbalschoenen. Van junior schoenen tot aan volwassen maten; jouw voorkeuren kunnen eenvoudig worden opgegeven in het handige zoekscherm. Voor heren en dames. Volwassenen en kids.

Een gevestigde naam in de voetbalwereld

Diadora neemt vooral in de jaren ‘80 een grote vlucht, onder meer dankzij de grote namen die zich aan het merk verbinden. Topsporters uit alle disciplines zijn op de schoenen van Diadora te bewonderen. Björn Borg in de tenniswereld, Marco van Basten in het voetbal en Ayrton Senna in de Formule 1. In de laatste decennia van de vorige eeuw groeit Diadora uit tot een internationaal sportmerk voor onder meer voetbal, tennis en hardlopen. Hier slaagt het merk in door de constante drang tot innovatie. In de voetballerij worden onder andere Vitesse, Roda JC, FC Twente en het Belgische Standard Luik door het merk gesponsord. Diadora en voetbalschoenen zijn hierdoor onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

De kleurrijke modellen van Diadora

Het kleurrijke assortiment van Diadora blijft niet alleen beperkt tot het voetbalveld. Ook in de zaal zijn de Adidas voetbalschoenen een waar succes. Maar het model dat toch echt het meeste naam heeft gemaakt is de Diadora Brasil Italy voetbalschoen. Dankzij de verschillende kleuren oogt de schoen klassiek, maar toch ook heel modern. Zo is de schoen beschikbaar in het zwart, maar ook in andere opvallende kleuren zoals blauw en wit. Het klassieke model werd in 1984 gelanceerd en staat ook ruim 30 jaar nadien nog steeds aan de top. Met het legendarische model werd het beste uit twee dominante voetballanden gecombineerd: Brazilië en Italië.