Kelme

Prijs
Merken
Maat
Kleur
Club/land

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


De voordeligste plek voor Kelme voetbalschoenen

Altijd al liefhebber geweest van het Spaanse sportmerk Kelme? Dan betreed jij binnenkort ongetwijfeld het veld op een mooie paar Kelme voetbalschoenen. Doe dat vooral niet eerder dan het moment dat je gebruik hebt gemaakt van onze prijsvergelijker. Voetbalkeus.nl somt namelijk alle Kelme deals voor je op en laat jou zien waar je het minst betaalt voor jouw Kelme voetbalschoen. Zo zie je in één blik bij welke online shop je het goedkoopst uit bent voor jouw paar schoenen. Selecteer daarom snel jouw filters en begin met besparen.

Minder betalen voor jouw voetbalschoenen van Kelme

Dankzij een geavanceerd systeem zijn we er toe in staat om alle actuele Kelme aanbiedingen op één pagina voor je op te sommen. Daarbij kun je ook nog eens criteria invullen die van toepassing zijn op de door jou gewenste Kelme voetbalschoenen. Zo selecteer je eenvoudig op maat, kleur en budget om daarna meteen te zien welke winkel de beste aanbieding voor je in huis heeft. Kids en volwassenen, heren en dames, we nodigen iedereen uit om gebruik te maken van onze prijsvergelijker. Zo betaal je een stuk minder en loop je binnen de korte keren al in jouw nieuwe Kelme voetbalschoenen of zaalvoetbalschoenen. Voor vele ondergronden, voor binnen én buiten!

De vroegere kledingsponsor van Real Madrid

Sportmerk Kelme werd in 1977 opgericht en is inmiddels het grootste Spaanse sportmerk met activiteiten in meer dan vijftig landen. Het merk heeft naam gemaakt om haar innovatieve en betrouwbare voetbalschoenen met unieke designs. Kelme beperkt zich overigens niet alleen tot het voetbal, maar heeft ook sportschoenen voor onder meer tennis, basketbal, fitness en lifestyle. Het is niet alleen een merk met een sterk logo die vele voetbalteams aankleedt, maar ook een voetbalmerk met een rijke historie. Sinds haar bestaan heeft Kelme vele sportteams gesponsord, de bekendste hiervan is ongetwijfeld Real Madrid.

Het topmodel uit de indoor collectie

Kelme ondersteunt de laatste jaren vooral veel spelers in het Futsal, zoals Adrián Martínez Vara en Ángel Velasco Marugán. Het topmodel uit de uitgebreide collectie van Kelme voetbalschoenen is de Kelme Michelin Star 360. Voor deze schoen hebben Kelme en Michelin hun krachten gebundeld voor een revolutionair design. De samenwerking heeft de perfecte schoen opgeleverd voor de beste prestaties in de zaal. Ook de Kelme Evo Star is een zaalvoetbalschoen voor de best mogelijke indoor beleving. Datzelfde mag gezegd worden over de Kelme K Star. De namen suggereren namelijk al wat de schoenen in de zaal waarmaken: het zijn echte sterren in hun vak. De schoenen van Kelme staan dan ook voor een optimale grip en balcontrole. Start daarom snel met de zoektocht naar jouw eigen paar.