New Balance

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


De beste New Balance voetbalschoenen aanbiedingen

De New Balance voetbalschoenen winnen steeds meer aan populariteit in de voetballerij. Als jij ook gecharmeerd bent van het Amerikaanse sportmerk, dan kies je via Voetbalkeus.nl voor de eenvoudigste en voordeligste oplossing. We geven je via onze prijsvergelijker een duidelijk overzicht van alle online New Balance aanbieders in Nederland. Zo weet je meteen waar jouw model tegen de laagste prijs wordt aangeboden. Het enige wat jij hoeft te doen is te zoeken op het gewenste model en andere kenmerken zoals maat en prijsrange. Online shoppen is dankzij Voetbalkeus.nl een stuk eenvoudiger geworden. Begin meteen met winkelen en vind de beste aanbieding.

Een ijzersterk debuut

De New Balance voetbalschoenen hebben hun intocht gemaakt op de Europese velden. Ook op de Nederlandse velden heeft het sportmerk New Balance een onvergetelijk debuut gemaakt. New Balance beschikt over een brede kennis op het gebied van het ontwikkelen van krachtige sportschoenen. Met de running wereld als inspiratiebron zijn de krachten gebundeld en is de jacht ingezet om nu ook de voetbalwereld te veroveren. Vooralsnog lijkt deze nieuwe speler ook een vaste basiskracht te gaan worden in de voetballerij.

Furon en Visaro: twee publiekslievelingen

De New Balance voetbalschoenen worden gekenmerkt door een belangrijke focus op twee topproducten. De Furon en de Visaro zijn de twee publiekslievelingen van New Balance. Beide schoenen verschillen onderling in hun specifieke kenmerken en zijn dan ook gelanceerd voor verschillende soorten spelers. De New Balance Furon is speciaal gelanceerd voor snelle en behendige spelers, terwijl de Visaro is ontworpen voor fysieke voetballers die het spelletje domineren en weten te controleren. Creëer jij de kansen of onthoudt jij jouw tegenstander juist van kansrijke mogelijkheden? Kies voor de New Balance schoen die het beste past bij jouw speelstijl.

Maak deel uit van een select gezelschap

Dat New Balance een ijzersterk debuut heeft gemaakt in de voetballerij blijkt wel uit het lijstje spelers dat het merk aan zich heeft weten te binden. Zit je alvast klaar? Samir Nasri, Vincent Kompany, Fernando Reges, Aaron Ramsey, Álvaro Negredo en Jesús Navas spelen op de voetbalschoenen met de kenmerkende letter N op de zijkanten. Ook clubs als Liverpool en FC Porto spelen met de letter N op het shirt. Wil jij ook deel uitmaken van voetballers die spelen op New Balance voetbalschoenen? Beoordeel dan welk model het beste bij jou past en vind de actuele aanbiedingen via Voetbalkeus.nl.