Umbro

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Extra voordeel op Umbro voetbalschoenen

Wil jij het baltempo bepalen op stoere voetbalschoenen? Met Voetbalkeus.nl kun je eenvoudig zoeken op de bekendste voetbalmerken. Dankzij het handige overzicht maak je met een paar simpele stappen altijd de beste beslissing. Je kunt met dé voetbal prijsvergelijker van Nederland namelijk blindelings vertrouwen op een echte afmaker. Eén van de merken waar steeds meer vraag naar is is het Engelse Umbro. Umbro voetbalschoenen zijn altijd trendy en vormen een betaalbare oplossing voor elke doorgewinterde voetballer. Jouw volgende stiftje begint dus bij Voetbalkeus.nl.

Uit het land waar voetbal werd uitgevonden

In het land waar voetbal werd uitgevonden ontstond in 1924 een voetbalmerk dat de hele wereld zou veroveren. Want zowel het land Engeland als het voetbalmerk Umbro kunnen in één adem worden genoemd met de meest gespeelde sport ter wereld. De Umbro voetbalschoenen zijn inmiddels aan een ware comeback bezig en worden daarom alsmaar gewilder. Zo heeft PSV na jaren besloten om Nike te vervangen door Umbro en ook internationaal timmert het Engelse merk weer hard aan de weg. Onder meer Pepe voert, meerdere keren per wedstrijd, zijn keiharde charges uit op Umbro voetbalschoenen.

Umbro pakt groots uit

Umbro is weer terug op de velden en de hele wereld mag het weten. Met het diverse aanbod Umbro voetbalschoenen pakt het merk groots uit. Weet je van jezelf wat jouw specialiteit is? De fraaie Umbro Geometra is namelijk voor de spelers die het spel domineren, terwijl de Umbro UX1 een prima schoen is voor de degelijke speler die het overzicht behoudt. De snelle spelers komen weer het beste uit de voeten in de Umbro Velocita. Verder heeft de Umbro Speciali een klassieke look en is deze schoen speciaal gelanceerd voor voetballers die een flexibele speelstijl als sterke punt hebben. Pak net als Umbro groots uit en ga voor een schoen die bij jouw speelstijl past.

Altijd het overzicht behouden

Of jij nu actief bent in het zaalvoetbal of een traditionele veldspeler bent; Umbro voetbalschoenen kopen wordt nu wel heel makkelijk gemaakt. Met een paar drukken op de knop heb je al snel jouw felbegeerde Umbro zaalvoetbalschoenen binnen. Ook de jonge voetballers, die uiteindelijk de nieuwe gouden generatie moeten vormen, hebben volop keuze dankzij het gevarieerde aanbod Umbro voetbalschoenen kids. Ga voor hippe moderne schoenen in opvallende kleuren of houd het gewoon zakelijk met de Umbro voetbalschoenen zwart. Hoe dan ook, met Voetbalkeus.nl behoud jij 90 minuten lang het overzicht.