• Superslimme prijsvergelijker
 • Meer dan 20.000 voetbalproducten
 • Meerdere shops, altijd up-to-date
Menu

Cruyff voetbalschoenen prijsvergelijken

Ben je op zoek naar de nieuwste Cruyff voetbalschoenen? Zorg dat je eerst onderlinge prijzen vergelijkt en bespaar aanzienlijk. Dankzij het handige overzicht zie je in één oogopslag waar je het minst betaalt en wat de gebruikerservaringen zijn. Zoek, vergelijk en bespaar. Voetbalkeus.nl bundelt alle verkooppunten op één plek en maakt het voor jou zo overzichtelijk mogelijk. Selecteer op criteria zoals model en prijsniveau en vind de Cruyff voetbalschoenen die bij jouw speelstijl passen. Voor Cruyff voetbalschoenen kopen heb je de meest complete prijsvergelijker van Nederland gevonden. Voor een echt Nederlands voetbalmerk wordt een schoen van de balvirtuoos namelijk een voor de hand liggende keuze. Logisch toch?

Geheel volgens de visie van Cruyff

Johan Cruyff, de legendarische nummer 14 heeft een duidelijke voetbalvisie en dat geldt ook voor de markante collectie voetbalschoenen. De beste Nederlandse voetballer ooit houdt altijd vast aan zijn eigen visie en de retro jaren 80 look is hiervoor kenmerkend. De Cruyff voetbalschoenen worden gekenmerkt door een herkenbare eigen stijl en zijn naast functioneel ook bijzonder elegant. De belangrijkste inspiratiebron uit de karakteristieke collectie is de meester zelf geweest. Want de dirigent Johan Cruyff verliest nooit de regie.

Op het veld en in de zaal de baas

‘El Flaco’ wordt wereldwijd geroemd om zijn veelzijdigheid en magistrale fluwelen acties. Net zo veelzijdig als de maestro zelf, is de gevarieerde lijn voetbalschoenen. Deze reikt van het voetbalveld tot aan de zaal. Zowel op het grasveld, kunstveld als in de indoor zaal ben je met de Cruyff schoenen iedereen de baas. Ze worden gekenmerkt door een klassieke uitstraling en gaan dankzij de soepele samenstelling helemaal naar je voet staan. De voetbalschoenen Cruyff zijn dan ook samengesteld uit de beste leer en materialen. Verkrijgbaar in verschillende modellen en met allerlei type noppen heb je voor elke ondergrond een schoen die jou een vleugje Johan Cruyff geeft.

Cruyff schoenen kopen

De Cruijffiaanse voetbalfilosofie werd ook na zijn voetbalcarrière voortgezet tijdens de loopbaan als oefenmeester. Ben je op zoek naar Cruyff voetbalschoenen die helemaal bij jouw voetbalkwaliteiten passen? Voor de snelle technische speler is de Cruyff Kick dan een perfect aansluitende schoen. De schoenen zijn uitermate geschikt voor harde grasvelden en zijn in Italië geproduceerd van zacht en soepel leer. Johan Cruyff staat voor de klassieke Nederlandse voetbalschool. Cruyff Classics, een puur merk dat voetbalhistorie, passie en mode ademt.

Bekijk ook

Cruyff Voetbalschoenen

  Alle filters verwijderen
  Filteren

  Er zijn 111 producten gevonden die voldoen aan jouw selectie.

  Producten per pagina Sorteer op
  loader

  Direct advies?

  Wij staan graag voor je klaar. Kom in contact via:

  Volg ons via Instagram
  Naar boven